Uranetti Oy on monen palvelun yritys Pihtiputaalla

Uranetti Oy tarjoaa rentouttavat hierontapalvelut ja hoidot Pihtiputaan Kärväsjärvellä. Meiltä voit myös vuokrata ihanan Lomakoti Tuulensuojan majoitusta, juhlia tai lomareissua varten. 


Meille tärkeintä on tarjota asiakkaillemme laadukasta ja sydämellistä palvelua ja ikimuistoisia kokemuksia. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä!

Miten löydät meille?

Uranetti Oy sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa Pihtiputaalla. Nelostien, eli E75-tien, kautta pääset jo lähelle. Matkaa Pihtiputaalle on Jyväskylästä 135 km ja nelostie jatkuu Ouluun, jonne on 202 km. Pihtiputaan keskustan kyltin ohitettuasi nelostieltä käännyt oikealle kyltin Keitele 53 mukaisesti Keiteleelle päin.


Matkaa Kärväskylälle ja Uranetti Oy:n kyltille on nelostien risteyksestä 8,6 km. Meillä on selvät ja isot kyltit "URANETTI / HIEROJA". Kyltin kohdalta käännyt oikealle Rantatielle ja 100 metrin jälkeen taas oikeaan Palolahdentielle, 110 m päästä olet perillä. Uranetti Oy sijaitsee osoitteessa Palolahdentie 11. Paikka on samalla Heikkilän perheen koti, ja Uranetti Oy:n tilat löytyvät P-merkin/hieroja läheltä.


Keiteleen tiellä on myös kyltti Lomakoti Tuulensuoja. Lomakoti Tuulensuojan osoite on Rantatie 24, 44950 Kärväsjärvi. Notkon Pirttien osoite on Rantatie 26, 44950 Kärväsjärvi. Olet meille sydämellisesti tervetullut.

Uranetti Oy

Palolahdentie 11

44800 Pihtipudas 

 

Hieronnat ja hoidot sekä majoituspalvelut:

Anne Heikkilä

Sähköposti: anne.heikkila@uranetti.fi

Puh. 044 525 6428

Hieroja ja jalkahoitaja jää eläkepäiville lähiaikoina. Uusia aikoja ei ole enää saatavilla.Hyvää jatkoa sinulle. Kiitos.

 

Lomakoti Tuulensuoja

Rantatie 24, 44800 Pihtipudas

 

Notkon Pirtit

Rantatie 26, 44800 Pihtipudas

 

Kone- ja laiteasennukset:

Urpo Heikkilä

Sähköposti: uranetti@uranetti.fi

Puh. 044 590 4959

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Jos haluat lisätietoa hieronta- tai majoituspalveluistamme, voit ottaa yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!