Monialainen yritys Pihtiputaalla valmiina palvelemaan juuri sinua!

Uranetti Oy on monen palvelun yritys Pihtiputaalla

Uranetti Oy tarjoaa rentouttavat hierontapalvelut ja hoidot Pihtiputaan Kärväsjärvellä. Meiltä voit myös vuokrata ihanan Lomakoti Tuulensuojan juhlia tai lomareissua varten. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoiset kone- ja laiteasennuspalvelut koko maan laajuisesti.

Meille tärkeintä on tarjota asiakkaillemme laadukasta ja sydämellistä palvelua ja ikimuistoisia kokemuksia. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä!

Uranetti Oy

Palolahdentie 11
44950 Kärväsjärvi

Hieronnat ja hoidot sekä majoituspalvelut
Anne Heikkilä
Sähköposti: anne.heikkila@uranetti.fi
Puh. 044 525 6428

Lomakoti Tuulensuoja,Rantatie 24, 44950 Kärväsjärvi

Notkon Pirtit, Rantatie 26, 44950 Kärväsjärvi

Kone- ja laiteasennukset:
Urpo Heikkilä
Sähköposti: uranetti@uranetti.fi
Puh. +358 44 590 4959

Miten löydät meille?

Uranetti Oy sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa Pihtiputaalla. Nelostien eli E75-tien kautta pääset jo lähelle. Matkaa Pihtiputaalle on Jyväskylästä 135 km ja nelostie jatkuu Ouluun, jonne on 202 km. Pihtiputaan keskustan kyltin ohitettuasi nelostieltä käännyt oikealle kyltin Keitele 53 mukaisesti Keiteleelle päin.

Matkaa Kärväskylälle ja Uranetti Oy:n kyltille on nelostien risteyksestä 8,6 km. Meillä on selvät ja isot kyltit URANETTI / HIEROJA. Kyltin kohdalta käännyt oikealle Rantatielle ja 100 metrin jälkeen taas oikeaan Palolahdentielle, 110m päästä olet perillä. Uranetti Oy sijaitsee osoitteessa Palolahdentie 11. Paikka on samalla Heikkilän perheen koti ja Uranetti Oy:n tilat löytyvät P-merkin/hieroja läheltä.

Keiteleen tiellä on myös kyltti Lomakoti Tuulensuoja. Lomakoti Tuulensuojan osoite on Rantatie 24, 44950 Kärväsjärvi. Notkon Pirttien osoite on Rantatie 26, 44950 Kärväsjärvi.Olet meille sydämellisesti tervetullut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Halusitpa lisätietoa hieronta-, majoitus- tai kone- ja laiteasennuspalveluistamme, voit ottaa yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Nimi:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Viesti:

Palolahdentie 11, Kärväsjärvi