Monialainen yritys Pihtiputaalla valmiina palvelemaan juuri sinua!

Uranetti Oy on monen palvelun yritys Pihtiputaalla

Uranetti Oy tarjoaa rentouttavat hierontapalvelut ja hoidot Pihtiputaan Kärväsjärvellä. Meiltä voit myös vuokrata ihanan Lomakoti Tuulensuojan juhlia tai lomareissua varten. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoiset kone- ja laiteasennuspalvelut koko maan laajuisesti.

Meille tärkeintä on tarjota asiakkaillemme laadukasta ja sydämellistä palvelua ja ikimuistoisia kokemuksia. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä!

Uranetti Oy

Palolahdentie 11
44950 Kärväsjärvi

Hieronnat ja hoidot sekä majoituspalvelut
Anne Heikkilä
Sähköposti: anne.heikkila@uranetti.fi
Puh. 044 525 6428

Lomakoti Tuulensuoja,Rantatie 24, 44950 Kärväsjärvi

Notkon Pirtit, Rantatie 26, 44950 Kärväsjärvi

Kone- ja laiteasennukset:
Urpo Heikkilä
Sähköposti: uranetti@uranetti.fi
Puh. +358 44 590 4959

Miten löydät meille?

Uranetti Oy sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa Pihtiputaalla. Nelostien eli E75-tien kautta pääset jo lähelle. Matkaa Pihtiputaalle on Jyväskylästä 135 km ja nelostie jatkuu Ouluun, jonne on 202 km. Pihtiputaan keskustan kyltin ohitettuasi nelostieltä käännyt oikealle kyltin Keitele 53 mukaisesti Keiteleelle päin.

Matkaa Kärväskylälle ja Uranetti Oy:n kyltille on nelostien risteyksestä 8,6 km. Meillä on selvät ja isot kyltit URANETTI / HIEROJA. Kyltin kohdalta käännyt oikealle Rantatielle ja 100 metrin jälkeen taas oikeaan Palolahdentielle, 110m päästä olet perillä. Uranetti Oy sijaitsee osoitteessa Palolahdentie 11. Paikka on samalla Heikkilän perheen koti ja Uranetti Oy:n tilat löytyvät P-merkin/hieroja läheltä.

Keiteleen tiellä on myös kyltti Lomakoti Tuulensuoja. Lomakoti Tuulensuojan osoite on Rantatie 24, 44950 Kärväsjärvi. Notkon Pirttien osoite on Rantatie 26, 44950 Kärväsjärvi.Olet meille sydämellisesti tervetullut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Halusitpa lisätietoa hieronta-, majoitus- tai kone- ja laiteasennuspalveluistamme, voit ottaa yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Uranetti Oy
Palolahdentie 11
44950 KÄRVÄSJÄRVI

Y-tunnus: 1613830-3
Puh: 044 525 6428

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Uranetti Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.