Monialainen yritys Pihtiputaalla valmiina palvelemaan juuri sinua!

Savusauna Pihtiputaan Kärväsjärvellä

Vihtori-savusaunassa kylvet ja rauhoitut lempeiden löylyjen helliessä kehoa sekä mieltä. Vihtori on jykevä, suuri savusauna, jonka voit vuokrata majoittumisen yhteydessä tai ilman majoitusta muuten vain.

Lomakoti Tuulensuojan pihapiiristä, Pihtiputaan Kärväsjärveltä, löytyy mahtava, vuonna 2016 valmistunut hirsinen savusauna. Idyllinen savusauna Vihtori henkii vanhaa kotimaista perinnettä ja tarjoaa hyvät löylyt isollekin porukalle. Savusaunan tuoksun tuntee vielä seuraavanakin päivänä saunomisesta ja olo on taatusti virkeä ja raikas. 

Savusauna majoituksella tai ilman

Vuokraamme savusaunaa valmiiksi lämmitettynä ryhmille, jolloin hinta on 250 €/kerta. Vihtorin yhteydessä on Matilta-pirtti, joka toimii pukeutumistilana ja istuskelupaikkana saunomisen jälkeen. Matiltan voi vuokrata myös majoittumiseen/ maks. 3 henkeä. Lisää majoituspalveluista täällä

Katso täältä tarkemmat tiedot savusaunasta ja varaa Vihtori vaikka kaveriporukalle kesäiltojen iloksi! Ota yhteyttä, tiedustele lisää ja pyydä tarjous majoitus-saunatilaa varten.

Katso tarkemmat tiedot ja tee varaus