Koulutettu hieroja Anne Heikkilä

Varaa hoitosi

Koulutettu hieroja Anne Heikkilä tarjoaa klassista hierontaa Pihtiputaan Kärväskylällä. Olen koulutettu hieroja, eli hierojan ammattitutkinnon suorittanut, Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattilainen.


Hoidan kaikkia asiakkaitani yksilöllisesti, jokaisen toiveita ja hoitotarpeita sekä yksityisyyttä kunnioittaen.

Olen käynyt koulutuksena jalkojenhoidon ammattitutkinnon, joten hoidan halutessasi myös jalkasi. Hyvinvoinnin palveluihini kuuluvat lisäksi jäsenkorjaus, hierova poreamme, infrapunasauna sekä perinteinen, puhdistava verikuppaus.


Lue lisää ja varaa aika hyvää tekeviin ja rentouttaviin hoitoihin! Kaikkiin hoitoihin voi myös ostaa lahjakortin.

Hierontapalvelut ja muut hoidot

Tarjoan seuraavat palvelut:

Hinnat

Hieronnat

 • Klassinen hieronta 45 min

  40 €

 • Klassinen hieronta 60 min

  45 €

 • Klassinen hieronta 90 min

  65 €

 • Nirvana 120 min

  80 €

Muut hoidot

 • Jalkojenhoito 1 krt

  45€

 • Hierova aromakylpy 20 min

  20 €

 • Hierova aromakylpy 20 min + hieronta 60 min

  65 €

 • Nirvana aromakylpy 20 min + hieronta 90 min

  80 €

 • Infrapunasauna 30 min

  20 €

 • Perinteinen verikuppaus

  65 €

 • Kaustislainen jäsenkorjaus 15 min

  10 €

Klassinen hieronta

Hieronnassa pyritään edistämään tai rauhoittamaan erilaisten kudosten toimintoja käsin suoritetuilla, pehmeisiin kudoksiin kohdistuvilla, liikkuvilla ja voimakkuudeltaan oikein säädetyillä otteilla kudoksia painaen ja/tai venyttäen.


Hieronta toteutetaan aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Tavoitteena voi olla esimerkiksi yleinen rentoutuminen, kivun lievittäminen, paikallisen nestekierron ja aineenvaihdunnan edistäminen tai lihasjännityksen laukaiseminen.


Lihastasapaino on kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edellytys, sillä kireät ja jäykät lihakset ovat usein myös heikkoja. Oikeilla tekniikoilla pyritään löytämään jumipaikat. Hieronta on aivojen, sydämen ja käsien yhteistyötä.

Jalkojenhoito

Jalkojenhoidon ammattitutkinto antaa valmiudet hoitaa jalkaterien iho- ja kynsimuutoksia sekä lieviä jalkaongelmia. Asianmukainen koulutus takaa asiakkaalle hoidon, joka on puhtauden, aseptiikan ja hygienian sääntöjen mukainen ja toteutetaan välineillä, joilla saavutetaan paras mahdollinen tulos.


Jalkojenhoidossa leikataan kynnet sopivan mittaisiksi, tarvittaessa ohennetaan kynsiä, poistetaan känsiä ja kovettumia, hoidetaan sisäänkasvaneen kynnen ongelmia ja ohjataan jatkohoitoon. Saat myös ohjeistusta ja neuvoja jalkojen omahoitoon.


Jalat tutkitaan hyvin ja jalkaongelmien syyt selvitetään. Ammattitaitoinen hieronta hoidon lopuksi tuntuu myös mukavalta. Teen jalkojenhoitoa myös kotikäynteinä.

Jäsenkorjaus

Jäsenkorjaajan pakeille hakeudutaan useimmiten selkä- ja niskakipujen, olkapää- ja polvinivelvaivojen sekä lihassärkyjen takia. Manuaalihoitoihin lukeutuva hoito on kärsivällistä ja hellävaraista neuvottelua nikamien kanssa. Yleensä yksi hoitokerta riittää ja vaiva hoituu kerralla kuntoon.

Hierova poreamme

Meillä pääset rentoutumaan lämpimään porekylpyyn, joka sekä hieroo että hoitaa. Hierova porekylpy on mukava sellaisenaan, mutta voit ottaa sen myös hieronnan alle – ja näin hieronnastakin tulee tehokkaampi. Hemmotteluun käytämme 35–38-asteisen veden lisäksi  aromaterapeuttisia kylpyöljyjä ja -suoloja. Kylpy ja hieronta yhdessä tekevät olostasi Nirvanaisen. Hinnastosta löytyykin Nirvana-hoito, vaikka lahjaksi.

Infrapunasauna

Infrapunasaunan terveyttä edistävät vaikutukset pohjautuvat syvältä kehoa lämmittävään infrapunalämpöön. Infrapunalämpö tarkoittaa syvälämpöä, jonka aallonpituus vastaa auringon lämpösäteilyä. Myös kehomme tuottaa vastaavaa lämpöä esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen. Kylmässä Pohjolassakin on nyt siis mahdollista nauttia ympärivuotisesti aurinkoenergian tuomista eduista keholle ilman UV-säteilyn haittavaikutuksia.

Infrapunasauna

 • Tehostaa kudosten toimintaa ja verenkiertoa

 • Parantaa aineenvaihduntaa

 • Auttaa lihasten palautumista urheilusuorituksen jälkeen

 • Nopeuttaa erilaisten vammojen parantumista

 • Puhdistaa ja kaunistaa ihoa

 • Helpottaa lihas- ja nivelkipuja

 • Vähentää flunssan oireita

 • Vähentää selluliittia ja kuluttaa kaloreita

 • Lämmittää käsiä ja jalkoja (varsinkin ihmisillä, joilla huono ääreisverenkierto)

 • Parantaa lihasten hapenottokykyä

 • Edesauttaa ihosairauksien kuten psoriasiksen paranemista

 • Rasittaa sydäntä vähemmän kuin tavallinen sauna

Infrapunasaunoja on jo runsaasti kylpylöissä, kuntosaleilla ja hoitolaitoksissa, sekä yhä enemmän myös ihmisten omissa kodeissa. Syy on yksinkertainen: ihmisille on tullut infrapunasaunomisen jälkeen vireä ja hyvä olo. Moni on myös kokenut, että vaivat ovat helpottaneet. Tule sinäkin siis kokemaan infrapunasaunan hyvää tekevät vaikutukset!

Verikuppaus

Jo kauan sitten ihmiset puhuivat pahasta verestä, joka oli usein syynä erilaisiin vaivoihin. Nykyään puhutaan enemmänkin kuona-aineista ja aineenvaihdunnan häiriöistä, joiden elvyttäminen puhdistaa kroppaa ja parantaa yleiskuntoa. Kuppaus puhdistaa, rentouttaa ja parantaa veren-, energian- ja nesteenkiertoa. Se antaa hermoärsytyksen akupisteisiin ja laittaa elimistön itseparantavat voimat liikkeelle.


Kuppausta suositellaan parantamaan yleiskuntoa, terveyden ylläpitoon, erilaisiin kiputiloihin, reumaan, raajojen verenkierto- ja nestekiertohäiriöihin, migreeniin, astmaan, ihottumiin, akneen, korkeaan verenpaineeseen, liian korkeaan hemoglobiiniin sekä vaihdevuosivaivoihin. Moni kokee kuppauksen jälkeen olonsa keveäksi ja rentoutuneeksi, mutta kuppauksen hoitoteho jatkuu vielä haavojen paranemisen ajan. Tätä aikaa kutsutaan "itsehoitosavotaksi".


Kuppausta ei suositella henkilöille, joilla on anemia, verenvuototauti, K-vitamiinin puutostila, verenohennuslääkkeet käytössä (lääkärin ohjauksessa voi kupata, jos lääkinnässä on mahdollista pitää taukoa), syöpä, sydäntauti, joka estää saunomisen tai yleinen heikkous.


Ennen kuppausta asiakas käy saunassa ja pyrkii löylyttelemään sen verran voimallisesti, että iho lämpenee ja rupeaa punoittamaan. Sen jälkeen hän asettuu hoitopöydälle vatsalleen. Selkä ja jalat pestään desinfioivalla saippualla samalla lihaksia tunnustellen ja hieroen.


Imukupit asetellaan paikoilleen, jonka jälkeen jokaisen kupin alle tehdään yksitellen haavat. Haavojen tekemiseen käytetään kertakäyttöistä kirurgin veistä, jolla sipaistaan pienet viillot iholle, yleensä 3–4 viiltoa riittää. Toimenpide on kivuton.


Imukupit täyttyvät hiljalleen verestä. Yleensä yläselän alueen imukupit täyttyvät nopeimmin, ja niiden tyhjennys aloitetaan sieltä edeten jalkoihin. Imukuppeja tyhjennetään niin kauan kuin haavat vuotavat. Lopuksi imukupit poistetaan ja iho pestään. Kuppauksen jälkeen on juotava riittävästi nestettä.


Kuppauspäivänä on hyvä varata itselleen aikaa palautumiseen ja voimallisia suorituksia on syytä välttää. Seuraavana päivänä saatat halutakin siirtää "vuoria". Haavojen paraneminen kestää noin viikon. Yleisessä saunassa ja uimahallissa käymistä ei suositella pariin ensimmäiseen päivään tulehtumisriskin takia.

Verikuppaus